Παλέτες

34 Products

Φίλτρα
Done
 • 8,95

  Με την Grigi Pro Palette No 504 PINK & PURPLE εξασφαλίζετε μακράς διάρκειας φυσικό αποτέλεσμα. Οι πέντε αποχρώσεις διαθέτουν εξαιρετικά μαλακή, σατινέ ή μεταλλική υφή , που παραμένει ανέγγιχτη κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Είναι εύκολη στη χρήση χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη στα μάτια δίνοντας μια φυσική όψη στο βλέμμα.  Η εφαρμογή της γίνεται με ακρίβεια, ομοιόμορφα και ομαλά. Κάντε τα μάτια σας να φαίνονται όμορφα και λαμπερά!

 • Out of Stock
  8,95

  Με την Grigi Pro Palette No 505 PASTEL PARADISE εξασφαλίζετε μακράς διάρκειας φυσικό αποτέλεσμα. Οι πέντε αποχρώσεις διαθέτουν εξαιρετικά μαλακή, σατινέ ή μεταλλική υφή , που παραμένει ανέγγιχτη κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Είναι εύκολη στη χρήση χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη στα μάτια δίνοντας μια φυσική όψη στο βλέμμα.  Η εφαρμογή της γίνεται με ακρίβεια, ομοιόμορφα και ομαλά. Κάντε τα μάτια σας να φαίνονται όμορφα και λαμπερά!

 • 8,95

  Με την Grigi Pro Palette No 507 THE GREEN PARADISE εξασφαλίζετε μακράς διάρκειας φυσικό αποτέλεσμα. Οι πέντε αποχρώσεις διαθέτουν εξαιρετικά μαλακή, σατινέ ή μεταλλική υφή , που παραμένει ανέγγιχτη κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Είναι εύκολη στη χρήση χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη στα μάτια δίνοντας μια φυσική όψη στο βλέμμα.  Η εφαρμογή της γίνεται με ακρίβεια, ομοιόμορφα και ομαλά. Κάντε τα μάτια σας να φαίνονται όμορφα και λαμπερά!

 • 8,95

  Με την Grigi Pro Palette No 501 GOLD & PURPLE εξασφαλίζετε μακράς διάρκειας φυσικό αποτέλεσμα. Οι πέντε αποχρώσεις διαθέτουν εξαιρετικά μαλακή, σατινέ ή μεταλλική υφή , που παραμένει ανέγγιχτη κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Είναι εύκολη στη χρήση χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη στα μάτια δίνοντας μια φυσική όψη στο βλέμμα.  Η εφαρμογή της γίνεται με ακρίβεια, ομοιόμορφα και ομαλά. Κάντε τα μάτια σας να φαίνονται όμορφα και λαμπερά!

 • 8,95

  Με την Grigi Pro Palette No 503 FUCHSIA & GOLD εξασφαλίζετε μακράς διάρκειας φυσικό αποτέλεσμα. Οι πέντε αποχρώσεις διαθέτουν εξαιρετικά μαλακή, σατινέ ή μεταλλική υφή , που παραμένει ανέγγιχτη κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Είναι εύκολη στη χρήση χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη στα μάτια δίνοντας μια φυσική όψη στο βλέμμα.  Η εφαρμογή της γίνεται με ακρίβεια, ομοιόμορφα και ομαλά. Κάντε τα μάτια σας να φαίνονται όμορφα και λαμπερά!

 • Out of Stock
  6,50

  Η Grigi must have pallete No12 metallic high shine περιέχει 4 μεταλλικές αποχρώσεις έτσι ώστε να δημιουργήσετε τις τέλειες μεταλλικές αποχρώσεις που επιθυμείτε. Οι τέσσερεις μαλακές με ομοιόμορφη υφή σκιές θα προσθέσουν μια αναντικατάστατη μεταλλική λάμψη στα μάτια σας. Δημιουργήστε τα δικά σας χρωματικά παιχνίδια με μεταλλικές αποχρώσεις BLUE, εξασφαλίζοντας την λάμψη και φρεσκάδα στα μάτια σας. Τίποτα άλλο δεν θα σας κάνει να φαίνεστε πιο λαμπερή!

 • Out of Stock
  6,50

  Με την Grigi must have palette Νο 03 metallic high shine eyeshadow μπορείτε να δημιουργήσετε τις τέλειες μεταλλικές αποχρώσεις που πάντα επιθυμούσατε. Οι τέσσερις μαλακές με ομοιόμορφη υφή σκιές θα προσθέσουν μια αναντικατάστατη μεταλλική λάμψη στα μάτια σας. Δημιουργήστε τα δικά σας χρωματικά παιχνίδια με μεταλλικές αποχρώσεις εξασφαλίζοντας την λάμψη και τη φρεσκάδα στα μάτια σας. Τίποτα άλλο δεν θα σας κάνει να φαίνεστε πιο λαμπερή και προκλητική. Τολμήστε να δοκιμάστε τις μεταλλικές σκιές ματιών της σειράς και κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας.

 • Out of Stock
  19,50

  Παλέτα metallic effect 18 σκιές ματιών με εξαιρετική κάλυψη και λάμψη προσφέρουν μια μοναδική, εύκολη και ομοιόμορφη εφαρμογή. Με εξαιρετική υφή, αναμιγνύονται εύκολα, έτσι ώστε με ένα πέρασμα να εξασφαλίσετε τηνένταση και φωτεινότητα που επιθυμείται στα ματιά σας.

 • 16,90

  Η νέα premium Palette Pro ΤΗΕ ΜΑΤΤΕ PARADISE της GRIGI ήρθε για να σας καταπλήξει! Εμπνέεται από τους ανθρώπινους τόνους της επιδερμίδας και καλύπτει όλες τις επιλογές αυτής από τις πιο ανοικτές έως τις πιο σκούρες. Φόρμουλα ματ με κρεμώδη αίσθηση και εξαιρετικά ανάμιξιμη κάλυψη. Είναι Buildable και προσφέρει ανώτερη πρόσφυση με ελάχιστο αποτέλεσμα για την πιο καθαρή εφαρμογή. Αυτή η παλέτα περιέχει 12 αποχρώσεις σε:
  Σειρά 1: Matte 1 (ΑΠΑΛΟ ΛΕΥΚΟ), Matte 2 (ΘΕΡΜΟ ΜΠΕΖ), Matte 3 (ΘΕΡΜΟ ΡΟΖ ΜΠΕΖ), Matte 4 (ΘΕΡΜΟ ΚΑΦΕ)
  Σειρά 2: Matte 5 (ΘΕΡΜΟ ΩΧΡA), Matte 6 (ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΚΑΦΕ), Matte 7 (ΘΕΡΜΟ TERRA), Matte 8 (ΘΕΡΜΟ ΜΕΣAIΟ ΚΑΦΕ)
  Σειρά 3: Matte 9 (ENTONO KOKKINO KAΦΕ), Matte 10 (ΒΑΘΥ ΘΕΡΜΟ ΚΑΦΕ), Matte 11 (ΒΑΘΥ ΨΥΧΡΟ ΚΑΦΕ), Matte 12 (ΕΝΤΟΝΟ ΜΑΥΡΟ)

 • 16,90

  Η νέα Premium Palette Pro THE METALLIC PARADISE GRIGI ήρθε για να σας καταπλήξει! Είναι εμπνευσμένη από χρώματα που βρίσκονται στη φύση. Με ελαφριά υφή και όμορφο μεταλλικό φινίρισμα. Οι σκιές γεμάτες χρώμα προσφέρουν φυσικά έως δραματικά εφέ. Πανέμορφες χρωστικές από μαργαριτάρια προσφέρουν πολυτελή λάμψη υψηλής απόδοσης. Η κρεμώδης φόρμουλα γλιστρά και ‘’λιώνει’’ στα βλέφαρα. Αυτή η παλέτα περιέχει 12 αποχρώσεις σε:
  Σειρά 1: Metallic 1 (ΘΕΡΜΟ ΧΡΥΣΟ), Metallic 2 (ΘΕΡΜΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙ), Metallic 3 (ΒΑΘΥ ΜΠΡΟΝΖΕ), Metallic 4 (ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ)
  Σειρά 2: Metallic 5 (ΘΕΡΜΟ ΠΕΡΛΕ), Metallic 6 (ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΛΑΔΙ), Metallic 7 (ΧΑΛΚΙΝΟ), Metallic 8 (ΑΠΑΛΟ ΧΡΥΣΟ)
  Σειρά 3: Metallic 9 (ΘΕΡΜΟ ΚΟΚΚΙΝΟ), Metallic 10 (ΘΕΡΜΟ ΜΠΡΟΝΖΕ), Metallic 11 (ΘΕΡΜΟ ΜΩΒ), Metallic 12 (ΘΕΡΜΟ ΓΚΡΙ) 

   

 • Out of Stock
  12,50

  Είναι μια ουδέτερη παλέτα σκιών σε 12 χρωματικές αποχρώσεις του matt – shimmer Μπεζ και Καφέ σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εναλλακτικό μακιγιάζ για οποιοδήποτε στιγμή της ημέρας. Εξαιρετικές μαλακές σατινέ υφές σκιές ματιών.

  Απίστευτα Pro-Nude χρωματικά παιχνίδια θα σας εξασφαλίζουν το τέλειο μακιγιάζ ματιών.

 • Out of Stock
  12,50

  Παλέτα σκιών ματιών σε 12 χρωματικές αποχρώσεις με χρώματα που εναρμονίζονται τέλεια μεταξύ των matte, shimmer και χρυσές αποχρώσεις του ροζ και του taupe. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εναλλακτικό μακιγιάζ για οποιοδήποτε στιγμή της ημέρας με ιδιαίτερη έμφαση στο βραδινό μακιγιάζ . Εξαιρετικές μαλακές σατινέ υφες σκιές ματιών.

  Απίστευτα Pro-Pink χρωματικά παιχνίδια σας εξασφαλίζουν το τέλειο μακιγιάζ ματιών.

 • Out of Stock
  12,50

  Παλέτα σκιών 12 καυτές χρωματικές αποχρώσεις με χρώματα που εναρμονίζονται τέλεια μεταξύ των shimmering έως το μεταλλικό κόκκινο. Εξαιρετικά ζεστές χρωματικές αποχρώσεις σκιών για οποιοδήποτε τόνο δέρματος για σαγηνευτικό smokey βλέμμα και ultra-hot looks. Εξαιρετικές μαλακές σατινέ υφες σκιές ματιών.

  Απίστευτα Pro-Red χρωματικά παιχνίδια σας εξασφαλίζουν το τέλειο μακιγιάζ ματιών.

 • -46% Off
  30,00

  Η παλέτα για μακιγιάζ ματιών Huda Beauty Desert Dusk προσφέρει πολλές δυνατότητες δημιουργίας εκπληκτικών παραλλαγών μακιγιάζ των ματιών.

  Χαρακτηριστικά:

  • μεγάλη αντοχή
  • πλούσιες χρωστικές ουσίες
  • για καθημερινό και βραδινό μακιγιάζ
  • καλά συνδυασμένα χρώματα
  • ματ ή αστραφτερό αποτέλεσμα
 • 16,99

  20 υψηλής απόδοσης αποχρώσεις σε μία παλέτα. Χάρη στη νέα σύνθεση τα χρώματα είναι πιο ζωντανά, με έντονη κάλυψη και απόδοση.

  Δημιουργήστε καθημερινά look και συνδυάστε τις έντονες αποχρώσεις για πιο τολμηρά βραδινά μακιγάζ.

  Συνδυασμός ματ και μεταλλικών υφών από ουδέτερα βασικά χρώματα έως και τα πιο έντονα και τολμηρά.

 • 26,00

  Η Paese Palette Dreamily είναι μια μικρή παλέτα με μεγάλες δυνατότητες. Τα χρώματά της και η φόρμουλα της έχουν επιλεχθεί για να δημιουργούν μακιγιάζ για κάθε περίσταση. Τα matte, pearl και satin αποτελέσματα των σκιών επιτρέπουν μια ποικιλία εφέ. Τα διακριτικά ροζ, τα φυσικά μπεζ, τα κλασικά καφέ και λίγο χρυσό δημιουργούν μια παλέτα που ανταποκρίνεται σε όλες τις προτιμήσεις. Τα υψηλής ποιότητας μαργαριταρένια χρώματα οδηγούν σε ένα απαλό και αστραφτερό μακιγιάζ και σε βαθιά χρώματα. Τα χρώματα αναμειγνύονται εύκολα και διατηρούνται στο βλέφαρο του ματιού όλη την διάρκεια της ημέρας.