Παλέτες

Φίλτρα
Done
 • 89,10

  Τώρα η ποικιλία χρωμάτων και επιλογών είναι προνόμιο των επαγγελματιών, και όχι μόνο. Βασικός εξοπλισμός έχουν γίνει τα επαγγελματικά σετ της beauty is life για δημιουργίες με μεγαλύτερης ακρίβειας.

 • 62,00

  Οι φωτοσκιάσεις δεν είναι πλέον μόνο προνόμιο των makeup artist. Η τεχνική που τόσο μας βασανίζει αλλά παράλληλα μας σώζει, γίνεται παιχνιδάκι στα χέρια μας με την νέα παλέτα Contouring Palette από την beauty is lie. Με compact υφή για ομοιόμορφο άπλωμα και σβήσιμο και ευκολία στην εφαρμογή. Με 3 αποχρώσεις σκιάς και 3 αποχρώσεις για φως κατάλληλες για όλους τους χρωματικούς τύπους, για όλες τις εποχές.

   

  HOW TO USE: Χρησιμοποιήστε το φως όταν θέλετε να τονίσετε και την σκιά όταν θέλετε να εξαφανίσετε. Για ακόμη πιο επαγγελματική εφαρμογή χρησιμοποιείστε ένα κοφτό πινέλο ρουζ.

 • 8,95

  Με την Grigi Pro Palette No 504 PINK & PURPLE εξασφαλίζετε μακράς διάρκειας φυσικό αποτέλεσμα. Οι πέντε αποχρώσεις διαθέτουν εξαιρετικά μαλακή, σατινέ ή μεταλλική υφή , που παραμένει ανέγγιχτη κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Είναι εύκολη στη χρήση χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη στα μάτια δίνοντας μια φυσική όψη στο βλέμμα.  Η εφαρμογή της γίνεται με ακρίβεια, ομοιόμορφα και ομαλά. Κάντε τα μάτια σας να φαίνονται όμορφα και λαμπερά!

 • 8,95

  Με την Grigi Pro Palette No 505 PASTEL PARADISE εξασφαλίζετε μακράς διάρκειας φυσικό αποτέλεσμα. Οι πέντε αποχρώσεις διαθέτουν εξαιρετικά μαλακή, σατινέ ή μεταλλική υφή , που παραμένει ανέγγιχτη κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Είναι εύκολη στη χρήση χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη στα μάτια δίνοντας μια φυσική όψη στο βλέμμα.  Η εφαρμογή της γίνεται με ακρίβεια, ομοιόμορφα και ομαλά. Κάντε τα μάτια σας να φαίνονται όμορφα και λαμπερά!

 • 8,95

  Με την Grigi Pro Palette No 507 THE GREEN PARADISE εξασφαλίζετε μακράς διάρκειας φυσικό αποτέλεσμα. Οι πέντε αποχρώσεις διαθέτουν εξαιρετικά μαλακή, σατινέ ή μεταλλική υφή , που παραμένει ανέγγιχτη κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Είναι εύκολη στη χρήση χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη στα μάτια δίνοντας μια φυσική όψη στο βλέμμα.  Η εφαρμογή της γίνεται με ακρίβεια, ομοιόμορφα και ομαλά. Κάντε τα μάτια σας να φαίνονται όμορφα και λαμπερά!

 • 8,95

  Με την Grigi Pro Palette No 501 GOLD & PURPLE εξασφαλίζετε μακράς διάρκειας φυσικό αποτέλεσμα. Οι πέντε αποχρώσεις διαθέτουν εξαιρετικά μαλακή, σατινέ ή μεταλλική υφή , που παραμένει ανέγγιχτη κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Είναι εύκολη στη χρήση χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη στα μάτια δίνοντας μια φυσική όψη στο βλέμμα.  Η εφαρμογή της γίνεται με ακρίβεια, ομοιόμορφα και ομαλά. Κάντε τα μάτια σας να φαίνονται όμορφα και λαμπερά!

 • 8,95

  Με την Grigi Pro Palette No 503 FUCHSIA & GOLD εξασφαλίζετε μακράς διάρκειας φυσικό αποτέλεσμα. Οι πέντε αποχρώσεις διαθέτουν εξαιρετικά μαλακή, σατινέ ή μεταλλική υφή , που παραμένει ανέγγιχτη κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Είναι εύκολη στη χρήση χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη στα μάτια δίνοντας μια φυσική όψη στο βλέμμα.  Η εφαρμογή της γίνεται με ακρίβεια, ομοιόμορφα και ομαλά. Κάντε τα μάτια σας να φαίνονται όμορφα και λαμπερά!

 • 6,50

  Η Grigi must have pallete No12 metallic high shine περιέχει 4 μεταλλικές αποχρώσεις έτσι ώστε να δημιουργήσετε τις τέλειες μεταλλικές αποχρώσεις που επιθυμείτε. Οι τέσσερεις μαλακές με ομοιόμορφη υφή σκιές θα προσθέσουν μια αναντικατάστατη μεταλλική λάμψη στα μάτια σας. Δημιουργήστε τα δικά σας χρωματικά παιχνίδια με μεταλλικές αποχρώσεις BLUE, εξασφαλίζοντας την λάμψη και φρεσκάδα στα μάτια σας. Τίποτα άλλο δεν θα σας κάνει να φαίνεστε πιο λαμπερή!

 • 6,50

  Με την Grigi must have palette Νο 03 metallic high shine eyeshadow μπορείτε να δημιουργήσετε τις τέλειες μεταλλικές αποχρώσεις που πάντα επιθυμούσατε. Οι τέσσερις μαλακές με ομοιόμορφη υφή σκιές θα προσθέσουν μια αναντικατάστατη μεταλλική λάμψη στα μάτια σας. Δημιουργήστε τα δικά σας χρωματικά παιχνίδια με μεταλλικές αποχρώσεις εξασφαλίζοντας την λάμψη και τη φρεσκάδα στα μάτια σας. Τίποτα άλλο δεν θα σας κάνει να φαίνεστε πιο λαμπερή και προκλητική. Τολμήστε να δοκιμάστε τις μεταλλικές σκιές ματιών της σειράς και κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας.

 • 12,50

  Παλέτα σκιών σε 12 αποχρώσεις, με χρώματα που εναρμονίζονται τέλεια μεταξύ των matte και συνδυασμών φωτεινών χρωμάτων corals and blues. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εναλλακτικό μακιγιάζ για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας με ιδιαίτερη έμφαση στο natural look. Εξαιρετικά μαλακές matte και σατινέ σε υφή σκιές ματιών.  Απίστευτα Corals & Blues χρωματικά παιχνίδια με summer colors για το τέλειο day & evening make up look.

 • 12,50

  Είναι μια ουδέτερη παλέτα σκιών σε 12 χρωματικές αποχρώσεις του matt – shimmer Μπεζ και Καφέ σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εναλλακτικό μακιγιάζ για οποιοδήποτε στιγμή της ημέρας. Εξαιρετικές μαλακές σατινέ υφές σκιές ματιών.

  Απίστευτα Pro-Nude χρωματικά παιχνίδια θα σας εξασφαλίζουν το τέλειο μακιγιάζ ματιών.

 • 12,50

  Παλέτα σκιών ματιών σε 12 χρωματικές αποχρώσεις με χρώματα που εναρμονίζονται τέλεια μεταξύ των matte, shimmer και χρυσές αποχρώσεις του ροζ και του taupe. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εναλλακτικό μακιγιάζ για οποιοδήποτε στιγμή της ημέρας με ιδιαίτερη έμφαση στο βραδινό μακιγιάζ . Εξαιρετικές μαλακές σατινέ υφες σκιές ματιών.

  Απίστευτα Pro-Pink χρωματικά παιχνίδια σας εξασφαλίζουν το τέλειο μακιγιάζ ματιών.

 • 12,50

  Παλέτα σκιών 12 καυτές χρωματικές αποχρώσεις με χρώματα που εναρμονίζονται τέλεια μεταξύ των shimmering έως το μεταλλικό κόκκινο. Εξαιρετικά ζεστές χρωματικές αποχρώσεις σκιών για οποιοδήποτε τόνο δέρματος για σαγηνευτικό smokey βλέμμα και ultra-hot looks. Εξαιρετικές μαλακές σατινέ υφες σκιές ματιών.

  Απίστευτα Pro-Red χρωματικά παιχνίδια σας εξασφαλίζουν το τέλειο μακιγιάζ ματιών.

 • 16,99

  20 υψηλής απόδοσης αποχρώσεις σε μία παλέτα. Χάρη στη νέα σύνθεση τα χρώματα είναι πιο ζωντανά, με έντονη κάλυψη και απόδοση.

  Δημιουργήστε καθημερινά look και συνδυάστε τις έντονες αποχρώσεις για πιο τολμηρά βραδινά μακιγάζ.

  Συνδυασμός ματ και μεταλλικών υφών από ουδέτερα βασικά χρώματα έως και τα πιο έντονα και τολμηρά.

 • 17,99

  Μια παλέτα όλο λάμψη! 9 λαμπερές αποχρώσεις με υπέροχη απόδοση και βελούδινη σύσταση!  Η λάμψη τους είναι αξεπέραστη και μπορείτε να τις εφαρμόσετε στο πρόσωπό & μάτια, είτε στεγνές είτε με υγρό πινέλο ή σφουγγαράκι για ακόμη πιο έντονη λάμψη!

  Κατάλληλη για μεσογειακό δέρμα και μελαχρινές αποχρώσεις

  Tip: Χρησιμοποιήστε και ως σκιά για έξτρα glam

 • 77,50

  Η παλέτα σκιών Scott Barnes Snatural είναι ένας συνδυασμός “φυσικών” χρωμάτων. Ο όρος “Snatural” δημοφιλής από τον Scott στα κοινωνικά μέσα, ενσαρκώνει τους φυσικούς τόνους με ένα λαμπερό πολυτελές αποτέλεσμα. Αυτή η παλέτα είναι το δώρο του Scott στην κοινότητα μακιγιάζ με μια πολύ ανεπτυγμένη χρωματική σειρά σχεδιασμένη προσεκτικά για…